LaLiga

Medie: Bellingham forgylder Dortmund

Jude Bellingham har gang i en vanvittig flot første sæson i Real Madrid og det kommer nu hans tidligere klub Dortmund til gode.

Jude Bellingham smiler med sit trofæ i hænderne.
Foto: Javier Soriano/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Jude Bellingham. Navnet er næppe gået nogen fodboldfans næse forbi.

Englænderen har taget fodboldverdenen med storm og trods på papiret at være midtbanespiller, står han noteret for 21 sæson-mål.

Englænderens succes kommer dog ikke kun ham selv og Real Madrid til gode. Også hans tidligere klub Dortmund gnider sig i hænderne.

For selvom man med Bellinghams præstationer in mente kan tænke, om Dortmund nu fik nok penge for englænderen, er tyskerne formentlig glade for de bonusser, som blev indskrevet i aftalen med Real Madrid.

Den direkte pris for Bellinghams skifte fra Dortmund til Real Madrid skulle i følge AS være 103 millioner euro, mens den med forskellige bonusser kan ende helt oppe på 134 millioner euro. Altså lige godt en milliard danske kroner.

Nogle af bonusserne skulle blive udløst, hvis Bellingham bliver topscorer i La Liga, vinder La Liga med Real Madrid, bliver valgt som en del af sæsonens hold i Champions League eller som en del af årets hold i kåringen af The Best. Alle disse er scenarier, som virker yderst sandsynlige.

Real Madrid og Jude Bellingham møder Dortmunds ærkerivaler Bayern München i Champions Leagues semifinaler, hvorfor Dortmund udover det økonomiske aspekt må heppe ekstra meget på deres tidligere stjernespiller.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P