NordicBet Ligaen

Målorgie: AaB glipper førstepladsen

Søndag eftermiddag led AaB’s mesterksabskandidatur et mindre knæk, da Kolding formåede at drille nordjyderne. Se mål og highlights fra kampen lige her.

R. Thelander
45′
M. Jørgensen
47′
V. Widell
63′
T. Mikkelsen
5′
M. Jespersen
43′
A. Njai
54′
45′
90′
  • Kolding var søndag eftermiddag oppe imod en af NordicBet Ligaens overmagter, da turen gik til Aalborg Portland Park, hvor AaB kunne generobre førstepladsen fra Sønderjyske

• Det var gæsterne fløjtende ligeglade med, da Kolding kom foran efter bare fire minutter Tobias Mikkelsen kom på enden af et godt indlæg fra Mikkel Jespersen. Det blev endnu bedre, da Jespersen selv lynede kort før pausen

• Koldings 0-2-føring blev hurtigt formøblet, da AaB’s anfører, Rasmus Thelander, reducerede to minutter efter, og bare to minutter efter anden halvlegs begyndelse gjorde Mathias Jørgensen det til 2-2

• Dernæst fulgte en scoring fra Koldings Abdoulie Njai, hvorefter AaB’s Melker Widell scorede kampens afgørende mål til 3-3. Således glipper AaB førstepladsen, som Sønderjyske passer indtil næste runde på grund af en bedre målscore, imens Kolding stryger forbi Vendsyssel og op på fjerdepladsen

AaB 0-1 Kolding (Thomas Mikkelsen, 4′):

AaB 0-2 Kolding (Mikkel Jespersen, 43′):

AaB 1-2 Kolding (Rasmus Thelander, 45′):

AaB 2-2 Kolding (Mathias Jørgensen, 47′):

AaB 2-3 Kolding (Abdoulie Njay, 54′):

AaB 3-3 Kolding (Melker Widell, 63′):