FA Cup

Højlund sender United i finalen efter vildt drama

Søndag eftermiddag lagde Wembley græs til FA Cup-semifinalen imellem Manchester United og Coventry, hvor vi fik en fuldstændig vanvittig kamp. Se alle mål og highlights her.

Rasmus Højlund fejrer sin scoring imod Coventry i straffesparkskonkurrencen af FA Cup-semifinalen.
E. Simms
71′
C. O'Hare
79′
H. Wright
90’+5′
S. McTominay
23′
J. Maguire
45’+1′
Bruno Fernandes
58′
45′
90′
Forlænget
120′
  • Lørdag aften bookede Manchester City den første finale-billet i FA Cuppen, da Pep Guardiolas tropper slog Chelsea. Søndag eftermiddag skulle den anden finalist findes, da Manchester United mødte Championship-mandskabet fra Coventry på Wembley, og leverede et brag af en kamp

• Manchester United kom bedst fra land, da Scott McTominay satte gang i semifinale-festen på Wembley, og kort før pausen fordoblede Harry Maguire. I anden halvleg gjorde Bruno Fernandes det til 0-3 efter en fornem kontra

• Efter en times spil indtog Victor Torp banen, og det satte for alvor gang i Coventrys vanvittige comeback. Med to scoringer inden for ti minutter var Coventry tilbage på 2-3. I tillægstiden fik Championship-klubben endda tildelt et straffespark, som den tidligere Sønderjyske-profil Haji Wright bankede ind til 3-3 – således var comebacket fuldendt

• Dybt inde i den forlængede spilletid troede hele Wembley, at Victor Torp havde skudt Coventry i FA Cup-semifinalen, men VAR intervenerede og underkendte målet for offside

• Således skulle FA Cup-semifinalen afgøres i straffesparkskonkurrence, hvor både Victor Torp og Christian Eriksen scorede på sine forsøg. For Coventry blev Callum O’Hare og Ben Sheaf skurkene, da Rasmus Højlund scorede det afgørende straffespark og sendte Manchester United i FA Cup-finalen

Coventry 0-1 Manchester United (Scott McTominay, 23′):

Coventry 0-2 Manchester United (Harry Maguire, 45+1′):

Coventry 0-3 Manchester United (Bruno Fernandes, 58′):

Coventry 1-3 Manchester United (Ellis Simms, 71′):

Coventry 2-3 Manchester United (Callum O’Hare, 79′):

Coventry 3-3 Manchester United (Haji Wright, 90+3′):

Coventry 3-3 Manchester United (Ellis Simms, stor chance, 115′):

Coventry 3-3 Manchester United (Victor Torp, mål annulleret, 120′):