FA Cup

Bernardo Silva knuser uskarpe Chelseas FA Cup-drøm

Lørdag blev den første finalist i årets FA Cup fundet, da Manchester City og Chelsea bragede sammen i semifinalen af verdens ældste cupturnering på Wembley. Her var det Manchester City, der endte med at avancere efter en kamp, der bød på mange store afbrændere.

Bernardo Silva jubler med sine holdkammerater efter at have sikret Manchester City en finaleplads i FA Cuppen.
Bernardo Silva
84′
45′
90′
  • Det var en stor fodbolddag på Wembley, da Manchester City og Chelsea lørdag aften tørnede sammen i den første semifinale af årets FA Cup

• Første halvleg stod i uskarphedens tegn, da begge mandskaber havde mange gode chancer. Phil Foden formåede ikke at konvertere en friløber til mål og Chelseas Nicolas Jackson brændte ad flere omgange

• I det 83. minut lykkedes det så endelig. Bernardo Silva fandt netmaskerne efter et intenst City-pres, hvor bolden dansede rundt i Chelseas felt. Dermed scorede portugiseren til kampens endelige stilling på 1-0, og City er finaleklar

Manchester City 1-0 Chelsea (Silva, 83′):