Træt Bellingham: De fleste hold knækker mod City

Det var et sandt drama, som udspillede sig på Etihad onsdag aften, da Real Madrid sendte de forsvarende mestre, Manchester City, ud af Champions League. Efter kampen var Madrid-stjernen Jude Bellingham en træt, men tilfreds mand.

Jude Bellingham klapper ud til Reals fans
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var helt lige efter 210 minutters fodbold mellem Manchester City og Real Madrid.

Derfor var der ingen anden udvej end en straffesparkskonkurrence, som kunne afgøre, hvem af de to storhold, som skulle have billetten til semifinalen i Champions League.

Og det blev Real Madrid, som endte med at trække det længste strå. Og det glædede selvsagt Los Blancos’ engelske stjerne, Jude Bellingham.

– Det er en lettelse. Man ofrer sig så meget i kampen. Jeg har spillet mod City før, og de river tæppet væk under en. Jeg var nærmest død til sidst, udtaler en udmattet Bellingham efter kampen ifølge BBC.

Den første kamp på Bernabeu endte 3-3, og onsdagens returopgør sluttede 1-1. Her havde Manchester City bolden i store dele af spillet, men det lykkedes Madrid at holde stand.

Lidt af en bedrift, mener 20-årige Bellingham.

Jude Bellingham klapper ud til Reals fans
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

– Det er så svært. De bliver ved med at udfordre med bolden og flytte rundt med dig. De fleste hold ville falde fra hinanden, når City først begynder at folde sig ud, men vi stod virkelig godt imod.

Real Madrid endte med at vinde opgøret i straffesparkskonkurrence og er derfor klar til semifinalen.

Det er første gang Bellingham er med blandt de sidste fire i Champions League, men det er langt fra tilfældet for Reals manager, som også fik store roser med på vejen.

– Vores største styrke er, at han (Carlo Ancelotti, red.) finder en måde at lade gutterne spille med frihed på.

– Som person fylder han en med ro og tillid. Jeg så ham gabe, og så sagde han, at vi skulle gå ud og begejstre ham, lyder det fra Bellingham.

Historien gentager sig selv – Bayern er semifinale-klar!

Real Madrid skal møde Bayern München i semifinalen. De endelige datoer kendes ikke endnu.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P