Historien gentager sig selv – Bayern er semifinale-klar!

Onsdag aften viste Bayern München international klasse, da de rutinerede tyskere sendte klassens nye drenge fra Arsenal ud af turneringen på Allianz Arena.

Kimmich og Goretzka jubler sammen, efter Kimmich har bragt Bayern foran mod Arsenal.
J. Kimmich
63′
45′
90′
  • Der var alt at spille om, da Bayern München og Arsenal tørnede sammen på Allianz Arena onsdag aften, efter det første opgør sluttede uafgjort 2-2 på Emirates. Onsdag var det dog rutinerede Bayern, der kørte sejren og avancementet i hus

• Selvom begge mandskaber havde gode muligheder i første halvleg, der var ganske jævnbyrdig, var det Bayern, der havde de bedste muligheder

• I anden halvleg havde Bayern ligeledes en kæmpe dobbeltchance efter bare et minut, men Arsenal slap med skrækken. I det 62. minut blev det dog til mere en bare en skræk, da Joshua Kimmich heade Bayern foran. Kampen sluttede 1-0, og det slutter dermed 3-2 til Bayern samlet

Bayern München 0-0 Arsenal (Dobbeltchance Bayern, 46′):

Bayern München 1-0 Arsenal (Kimmich, 62′):