Champions League

Skuffet Oblak efter misset semifinale: Vi må tie stille

Atletico Madrid måtte tirsdag aften se sig slået ud af Champions League efter et samlet 5-4-nederlag til Dortmund.

Jan Oblak lukker et mål ind i Atletico Madrids kamp mod Dortmund i Champions League.
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix

Der stod ellers Atletico malet over den første kamp.

Det var dog ikke tilfældet, da Dortmund og Atletico Madrid tirsdag aften mødtes i den anden kvartfinale i Champions League.

Her trak Dortmund det længste strå, da de med en samlet 5-4-sejr bookede en billet til Champions Leagues semifinaler.

Efter kampen var det en meget skuffet Atletico-målmand, Jan Oblak, som mødte Viaplay.

– Det er den værste følelse, fordi vi kom tilbage fra 2-0, hvor vi havde indkasseret to nemme mål. Vi indkasserede så to mere på to minutter, så det er svært at forstå. Det er svært at tænke, det kan ske, men sådan er fodbold, det er livet. Vi tabte og Dortmund fortjente at vinde.

– De er i semifinalerne, vi er ude, og jeg tænker, vi bliver nødt til at fortsætte med at forbedre os og gøre det bedre næste gang.

Atletico Madrid har lagt deres spillestil en smule om i denne sæson, hvor de tidligere var kendt for at have en betondefensiv, men nu spiller mere åbne kampe, hvilket ni mål i deres kvartfinaler mod Dortmund beskriver meget godt. Det har imidlertid også gjort deres præstationer mere svingende, mener Jan Oblak.

– Kampen i dag beskriver vores sæson. Varm, kold, varm, kold, varm, kold. Vi rammer både vores top- og bundniveau i dele af kampen. Så er det svært at få et godt resultat. Der er meget at forbedre, og det er tiden at tie stille og arbejde, slutter Oblak.

Atletico Madrid ligger lige nu nummer fire i den spanske La Liga, hvor de har blot fire point ned til Athletic Bilbao pladsen under, og de har således masser at spille for, hvis de skal med i Europas fineste selskab igen i næste sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P