3F Superligaen

Mads Bech om AGF-polemik: FCM var det rigtige for mig

Før Mads Bech Sørensen skiftede til FC Midtjylland var den 25-årige midtstopper egentlig blevet enig med AGF – men skiftet faldt igennem. Det har Mads Bech nu åbnet op omkring i Viaplay-programmet Offside.

Mads Bech Sørensen i Superliga-kampen imellem Brøndby og FC Midtjylland.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

I sommer var Mads Bech Sørensen egentlig på vej til AGF – men det blev aldrig til noget.

På transfervinduets sidste dag fravalgte den tidligere Brentford-stopper Aarhus til fordel for Herning og FC Midtjylland.

I Viaplay-programmet Offside satte hovedpersonen mandag aften selv ord på den omdiskuterede beslutning.

Mads Bech Sørensen i Superliga-kampen imellem Brøndby og FC Midtjylland.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

– Jeg endte med at tage til FC Midtjylland, fordi at det var der, jeg kunne se mig selv. Det gav sportslig mening, da FCM spiller med om mesterskabet.

Hvornår går det op for dig, at AGF ikke er det rigtige for dig?

– Det er svært at sige, hvornår det er. Jeg havde rigtig mange snakke med mit bagland omkring Midtjylland, AGF og en klub i Østrig. Hvad gør vi?

Følte du, at du løb fra en aftale i AGF?

– For at sætte det hele lidt i perspektiv. Sommeren før ender jeg med at tage til Frankrig. Der havde vi faktisk en aftale med en Bundesliga-klub.

– 24 timer inden vinduet lukker, der trækker de sig, og vi ender med at hive Nice op af hatten, og jeg ryger til Frankrig.

– Det er for at sige, at der er spillere, klubber og mange bud omkring det. Du skal hele tiden overveje, hvad der er det rigtige for dig.

– I den givne situation syntes jeg, at Midtjylland var det rigtige for mig, fortæller Mads Bech Sørensen.

Til trods for den noget brutale afvisning troppede FCM-stopperen selv op på Fredensvang for at fortælle, at aftalen med AGF ikke blev til noget.

– Det gjorde jeg fordi, at der var dialog med AGF, og jeg ville gerne vise dem respekt ved at møde op og fortælle dem, at det ikke blev til noget.

– Derfor kørte vi op og fortalte dem direkte, at det ikke blev til en aftale med dem. Jeg synes det havde været mere tarveligt, at ringe og sige ”vi kører en anden vej”.

Hvordan reagerer de?

– De var ikke tilfredse, og det er sådan set fair nok. Det er også forståeligt, at de er utilfredse, men jeg synes ikke, at jeg har gjort noget forkert.

Du kan se hele indslaget med Mads Bech Sørensen om i videoen over artiklen.

Siden skiftet hjem til Danmark har Mads Bech Sørensen optrådt 20 gange for Ulvene, hvor han har kvitteret med én scoring og ét oplæg.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P