NordicBet Ligaen

Ude knap et år: Sønderjyske-komet tilbage i kamp

Sønderjyskes midtbanespiller Lukas Björklund har været ude med en slem knæskade siden maj sidste år, men mandag eftermiddag vender den 20-årige svensker tilbage i kamp.

Ebenezer Ofori (VB 15) mod Lukas Bjørklund NordicBet Liga-kampen mellem SønderjyskE og Vejle Boldklub i Haderslev torsdag den 11. maj 2023.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Han blev slemt skadet i knæet under en træning i maj sidste år.

Det krævede en operation for Lukas Björklund, som ikke har været i kamp for Sønderjyske lige siden. Men nu nærmer det tidligere AC Milan-talent sig et comeback.

Sønderjyske spiller nemlig mandag i reserveholdsturneringen Future Cup, og her er den 20-årige offensivspiller med i truppen.

Lukas Björklund blev skadet i 2023 op til en kamp i oprykningsspillet mod Hvidovre, og netop Hvidovre er modstanderen mandag eftermiddag.

Björklund har tidligere spillet i Malmö FF’s talentafdeling og skiftede i 2020 til storklubben AC Milans akademi. I 2022 skiftede han til Sønderjyske, hvor hans kontrakt udløber i sommeren 2025.

Ebenezer Ofori (VB 15) mod Lukas Bjørklund NordicBet Liga-kampen mellem SønderjyskE og Vejle Boldklub i Haderslev torsdag den 11. maj 2023.
Björklund i sin seneste kamp for Sønderjyske i maj 2023 mod Vejle Boldklub i NordicBet Ligaen. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Han har samlet spillet 24 kampe for NordicBet Ligaklubben med tre mål og to oplæg til følge. Hans seneste kamp var 11. maj 2023 mod Vejle.

Sønderjyske sparker sig selv – og AaB – tæt på oprykning

Sønderjyske har udtaget en blanding af førsteholdsspillere og akademister til Future Cup-kampen mod Hvidovre mandag klokken 15.

Søndag spillede førsteholdet sig på førstepladsen i NordicBet Ligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P