Barcas reserver holder snor i Real Madrid med saksespark

FC Barcelona fik med nød og næppe hentet en sejr i land lørdag aften. Det til trods for, at flere profiler fik sig en pause inden den kommende uges vanskelige program.

FC Barcelonas spillere i klammeri med Cadiz.

Det blev til en 0-1-sejr for FC Barcelona, der sent lørdag aften aflagde Cadiz et visit.

Sejren blev grundlagt med otte minutter tilbage af første halvleg, da Joao Felix saksesparkede bolden i mål. Resten af kampen bød på cruise control for Barca.

Med sejren har Barcelona nu sørget for status quo i kapløbet med Real Madrid, der tidligere lørdag også vandt med 1-0.

Real Madrids forspring er derfor atter otte point.

Barca-sejren kom i land til trods for et amputeret mandskab, der hvilede mange profiler til tirsdagens returopgør mod Paris Saint-Germain, hvor man kæmper om en billet til semifinalerne i Champions League.

Det første opgør i Paris endte med en 2-3-sejr til den catalanske storklub.

Samtidig venter der søndag i næste uge en svær udekamp mod netop Real Madrid, hvor alt andet end en sejr vil være mere eller mindre ubrugeligt for cheftræner Xavi og co.

Danske Andreas Christensen startede inde i det centrale forsvar. Han havde selskab af de to 17-årige talenter Hector Fort og Pau Cubarsi, der begge var med fra start i Barcas bagkæde.

Vitor Roque tog plads i front fra første fløjt.