Oddset Pokalen

Mikael Anderson slår fast: Vi skal slå Silkeborg

AGF sikrede sig torsdag aften en billet til pokalfinalen mod Silkeborg. Her er Mikael Anderson ikke i tvivl om, hvem der er favoritter.

Mikael Anderson i kamp med Conrad Harder i kampen mellem AGF og FC Nordsjælland i Århus torsdag den 11. april 2024.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Karrierens første pokalfinale er sikret.

Det er nu et faktum for den islandske landsholdspiller Mikael Anderson, efter AGF torsdag vandt 1-0 og dermed samlet 4-2 over FC Nordsjælland.

Offensivspilleren har tidligere repræsenteret FC Midtjylland, men her lykkedes det altså ikke at nå en pokalfinale. Han var dog med til at vinde mesterskabet i 2019.

– Det er sindssygt forløsende. Jeg tror, vi har set frem til den her kamp i lang tid. Og mærke stemningen før kampen var også fantastisk. Man kan mærke, hvor meget det betød for fansene, lyder det fra islændingen.

Kampen blev udskudt halvanden time på grund af problemer med lyset på stadion, og der var undervejs tvivl om, hvorvidt den ville blive gennemført.

– Jeg troede faktisk ikke, at kampen ville blive spillet. Jeg havde en følelse af, at vi nok ikke kom i gang. Men så fik jeg at vide, at den kom i gang, og så synes jeg, at vi håndterer det fint. Vi får samlet os, får snakket sammen internt om, at vi nu skal op i gear og bruge energien fra fansene.

Spillerne var tidligt ude på den mørklagte bane, men det var ikke kun for at holde gang i benene.

– Jeg tror egentlig, vi tog en beslutning om, at nu tager vi opvarmning, og så må vi se, om kampen bliver spillet. Heldigvis så bliver den spillet. Men det var egentlig også bare for at kunne mærke den der stemning. Vi vidste også godt, at der var udsolgt.

Til spørgsmålet om, hvem der er favoritter til at vinde pokalfinalen, er Mikael Anderson ikke i tvivl.

– Jeg synes, vi skal vinde over Silkeborg, så jeg synes vi er favoritter.

– Silkeborg er et godt hold. De vil gerne spille fodbold. Jeg synes egentlig, de passer os fint. Vi har haft fint styr på dem de sidste par gange, vi har mødt dem, men det er et godt hold.

– Det bliver også en fed kamp for fansene, tror jeg. To fangrupperinger, der ikke kan lide hinanden. Så jeg tror egentlig, det bliver en rigtig fed finale. Ja, jeg glæder mig.

Pokalfinalen bliver afviklet den 9. maj i Parken i København.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P