Oddset Pokalen

Gift Links efter sen scoring: Mine ben var færdige

AGF sikrede sig torsdag aften en billet til pokalfinalen, og ligesom i første semifinale spillede Gift Links en hovedrolle for århusianerne med sin scoring til resultatet 1-0.

AGF-spillerne fejrer pokal-sejren over FC Nordsjælland, der sendte dem i finalen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

AGF er i pokalfinalen.

Det står klart, efter klubben over to kampe ekspederede Nordsjælland ud med samlet 4-2.

Sydafrikanske Gift Links stod for to af de fire scoringer, hvor han i første kamp scorede et fantastisk langskudsmål, mens han i returen lukkede og slukkede al tvivl med en kontrascoring.

Derfor var det naturligvis også en glad Links, som mødte pressen efterfølgende.

– Jeg kan ikke beskrive følelsen. Jeg er virkelig glad, specielt efter det, der skete i aften. Vi ventede så længe (der var problemer med lyset på Ceres Park, så kampen var udskudt i halvanden time) og fansene lige så.

At kampen blev udskudt halvanden time var dog ikke noget, der påvirkede Links.

– Jeg var så klar til kampen, jeg og alle var forberedt. Vi kunne ikke vente på at komme ud og spille.

– Jeg har været i en pokalfinale før i Sydafrika, og vi vandt, så jeg får forhåbentlig min anden pokal her.

Gift Links er startet på bænken i de sidste Superliga-kampe, men spillede 90 minutter i gårsdagens kamp. Det kunne mærkes i benene, da han besluttede at gå efter scoringen til det samlede resultat 4-2.

– Mine ben var færdige. Men da jeg så muligheden for at stjæle bolden, tænkte jeg, “okay, det er sidste pres, du kan godt.” Jeg fik bolden og sagde bare til mig selv “jeg går efter den og prøver igen (at score som i første semifinale, red.).”

Pokalfinalen spilles den 9. maj i Parken i København og her møder AGF Silkeborg, som samlet vandt 6-3 over Fredericia i semifinalerne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P