Premier League

Dyr Chelsea-spiller skuffer – klubben jagter erstatning

Mykhailo Mudryk har ikke imponeret, hverken i kamp eller til træning, og det skuffer Chelsea-staben, der nu menes at gå på jagt efter nyt offensivt blod.

Mauricio Pochettino skifter Mykhailo Mudryk ud
Foto: Reuters/Matthew Childs
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der var kamp om at hente ham i januar 2023, hvor både Chelsea og Arsenal var på krigsstien for at lande en transfer.

Det blev som bekendt Chelsea, der løb afsted med ukraineren Mykhailo Mudryk, som menes at have kostet ‘The Blues’ svimlende 100 millioner euro – svarende til omkring 750 millioner kroner.

Mudryks ophold i London-klubben er dog langt fra gået, som man havde håbet på. Da Chelsea ansatte Mauricio Pochettino som ny manager var håbet, at det kunne byde på en ny start for Mudryk, men sådan er det ikke gået.

Og det er angiveligt ikke bare på banen, at Mykhailo Mudryk skuffer. Det beretter Football Insider, som kan fortælle, at Chelsea-staben generelt set er skuffet over den 23-årige offensivspillers præstationer – også til træning.

En kombination af Mykhailo Mudryks manglende gennembrud og flere dårlige præstationer af Raheem Sterling, som også har skuffet, efter han blev hentet til klubben, gør, at Chelsea nu kigger mod markedet for at hente en forstærkning til offensiven.

Her forlyder det, at Chelsea skulle holde godt øje med Athletic Bilbaos unge offensivprofil, Nico Williams. Den 21-årige spanier har præsteret stort i denne sæson, og han ventes at kunne hentes til klubben for omkring 43 millioner pund – svarende til omkring 375 millioner kroner.

Hvad en potentiel transfer af Nico Williams vil betyde for Mykhailo Mudryks fremtid på The Bridge, kan man kun gisne om.

Sikkert er det dog, at Mudryk har en meget lang kontrakt med Chelsea, der løber frem til sommeren 2031.

I de i alt 50 kampe, Mudryk har spillet i den blå trøje, er det blot blevet til seks mål og fire assists.

Pochettino stiller spørgsmål ved ung Chelsea-trup

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P