3F Superligaen

Sakse-Sonne: Det lærer man i Sydamerika

Oliver Sonne kom i fokus, da han mandag aften saksesparkede to point ud af Brøndby IF’s lommer og i stedet tog et enkelt point med hjem til Silkeborg.

Oliver Sonne efter sin saksesparksscoring på Brøndby Stadion.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Oliver Sonne blev helten for Silkeborg IF mandag aften.

Godt nok har han og holdkammeraterne nu ikke vundet i de seneste 12 kampe i Superligaen, men den peruvianske landsholdsspiller fik gjort livet surt for Brøndby.

Således saksesparkede han et udlignende mål i kassen med 10 minutter tilbage af kampen til resultatet 1-1.

Godt nok blev saksesparket rettet af et par gange på vej mod mål, men stadig – et saksespark er ikke ligefrem hverdagskost i Superligaen.

Silkeborg-backen fortæller efter slutfløjt, at hvis andre superligaspillere drømmer om at gøre ham kunsten efter, så skal de bare sætte kursen mod sydligere himmelstrøg.

– En tur til Sydamerika, så lærer man sådan nogle ting der.

– Ej, spøg til side. Jeg har sgu ikke set den endnu, men ud fra de andres reaktion, så tror jeg, at det var godt, siger Oliver Sonne, der har to A-landskampe for Peru, til Viaplay.

Oliver Sonne blev kort efter sin scoring skiftet ud, men SIF-cheftræner Kent Nielsen havde ikke umiddelbart de store – eller flotte – gloser fremme overfor sin saksesparksskytte.

– Jeg tror ikke, at han sagde noget. Jeg tror bare, at han sagde “godt”. Det er ikke noget, der på den måde gør ham glad, siger Oliver Sonne med et grin.

Med pointdeleren ligger Silkeborg fortsat klart nederes i Superligaens mesterskabsspil.

Samtidig kravlede Brøndby tilbage på førstepladsen, men den er man nu kun indehaver af på baggrund af en bedre målscore en FC Midtjylland.

F.C. København har nu tre point op til de to guldaspiranter.

Du kan se Oliver Sonnes saksespark i videoen øverst i videoen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P