LaLiga2

Braithwaite og Espanyol slår Albacete trods rødt kort

Martin Braithwaite var med fra start, da Espanyol slog Albacete 2-1 hjemme i LaLiga2 søndag – til trods for, at catalanerne spillede med ti mand den sidste del af kampen.

Espanyol Logo

Ti mand var intet problem for Espanyol.

Den catalanske klub, der havde Martin Braithwaite med fra start, slog søndag Albacete 2-1 i LaLiga2.

Udeholdet kom dog bedst fra start, da Alberto Quiles scorede kampens første mål i det niende spilleminut.

Espanyol lod sig ikke skræmme, og Jofre åbnede målkontoen for hjemmeholdet efter 14 minutter.

I anden halvleg udbyggede Nicolás Melamed Espanyols føring til kampens endelige resultat, men det er ikke det sidste højdepunkt i opgøret.

Efter 64 minutter får Álvaro Aguado nemlig et rødt kort efter et VAR-kendelse.

Espanyol måtte dermed spille med ti mand de sidste 26 minutter plus tillægstid, og her formåede de at holde Albacete fra fadet og fastholde andenpladsen i LaLiga2.

Barca kunne have hentet både Haaland og Mbappé

Martin Braithwaite blev skiftet ud efter 87 minutter til fordel for Gaston Valles.