LaLiga

Barca kunne have hentet både Haaland og Mbappé

Ifølge et tidligere medlem af FC Barcelonas bestyrelse, så havde den catalanske storklub muligheden for at hente både Kylian Mbappé og Erling Haaland – men slog ikke til.

Erling Haaland varmer op under Manchester Citys kamp mod Aston Villa.
Foto: Paul Ellis/AFP/Ritzau Scanpix

Få fodboldspillere – hvis overhovedet nogen – er i højere kurs end Kylian Mbappé og Erling Haaland.

De to målmaskiner har gennem flere sæsoner bevist sig som værende toppen af poppen, ikke mindst hvad angår målscoringsevner.

Derfor er det også svært at finde en klub, der ikke ville have gavn af at råde over de to verdensstjerne. Eller dem begge for den sags skyld.

Senest har Javier Bordas, der sad i bestyrelsen i FC Barcelona fra 2005 til 2020, sagt til spanske El Chiringuito, at man faktisk havde muligheden for at hente både Erling Haaland og Kylian Mbappé, mens han fortsat sad med ved det store bord i den catalanske storklub.

Det blev dog blot ved tanken i begge tilfælde.

– Hvis det var mig, der bestemte, så havde Mbappé spillet for Barcelona. Da de (Paris Saint-Germain, red.) betalte 222 millioner euro for Neymar, der havde vi pengene til at hente ham.

– Men klubledelsen foretrak at hente Ousmane Dembélé i stedet. Jeg ville have valgt Mbappé. Jeg talte med hans far, og han ville være kommet til Barca, siger han og fortæller en lignende historie om Erling Haaland:

– Haaland ville gerne til Barca. Han havde kostet os 20 millioner euro, dengang han spillede for Salzburg, og så skulle Raiola (Mino Raiola, Haalands agent, red.) have haft 20 millioner euro selv også.

– Der var ingen forhandlinger, fordi vi allerede havde Luis Suarez. Klubben besluttede derfor, at man ikke ville hente ham, siger Javier Bordas.

FC Barcelona indtager aktuelt andenpladsen i LaLiga, hvorfra man har otte point op til Real Madrid på førstepladsen.

Onsdag tørner den catalanske storklub sammen med Paris Saint-Germain, der nu råder over både Kylian Mbappé og Ousmane Dembélé, i Champions League-regi.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P