Premier League

Ten Hag i United næste sæson: Jeg har ingen tvivl

Manchester United-manager Erik ten Hag er ikke selv i tvivl om, at han også står i spidsen for De Røde Djævle i den kommende sæson.

Foto: Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har kontrakt til sommeren 2025, så på den måde er der intet overraskende i udmeldingen.

Der har dog været tiltagende kritiske røster vedrørende Manchester United-manager Erik ten Hag.

De er ikke blevet mindre højlydte den seneste uges tid, hvor Manchester United efter en rædderlig indsats stjal et point i Brentford i lørdags, og i torsdag tabte de nærmest sensationelt til Chelsea efter at have lukket to mål ind i overtiden.

Alligevel er Erik ten Hag ikke selv i tvivl om, at han også er at finde i klubben efter sommerferien.

– Jeg har ingen tvivl. Jeg fokuserer bare på mit arbejde, fokuserer på processen i det her projekt. Jeg elsker virkelig at være her, for mig er det en udfordring, siger Ten Hag lørdag til Sky Sports.

Manchester United har de resterende otte kampe i Premier League til at lukke det ni point store forspring, som Tottenham på femtepladsen har ned til Ten Hags tropper.

Sker det ikke, kan United vinke farvel til de mange millioner, klubben får for at kvalificere sig til Champions League. Alligevel står Ten Hag fast på, at holdet viser fremskridt.

– Det vil ikke altid gå den rigtige vej, resultaterne har ikke altid været, som vi har ønsket, men jeg er sikker på, at vi er på vej i den rigtige retning og at vi kommer dertil, hvor vi gerne vil være, lyder det fra Ten Hag.

Manchester United møder søndag Liverpool i sæsonens tredje Northwest-derby.

Netop kampene mod Liverpool i indeværende sæson har været to af højdepunkterne i Uniteds sæson. Først holdt de rivalerne fra scoring i 0-0-kampen på Anfield i december, og i en marts slog de efter forlænget spilletid Jürgen Klopp og kompagni i en historisk FA Cup kvartfinale.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P