A. Garnacho
67′
45′
90′
  • Kampen startede som lyn og torden, da Conor Gallagher efter bare tre minutter bragte hjemmeholdet, Chelsea, foran. I kampens 18. minut fik Chelsea ligeledes et tvivlsomt straffespark, som Cole Palmer forvaltede til en scoring. 2-0

• I det 33. minut lavede Moisés Caicedo en gigantisk pasningsfejl, der sendte Alejandro Garnacho i dybden. Argentineren reducerede køligt. Bare fem minutter efter var Garnacho igen i fokus, da han fandt Bruno Fernandes med sit indlæg, som United-kaptajnen headede lighed i regnskabet på. 2-2

• I anden halvleg var Uniteds mand i skysovs igen på spil. Et fremragende indlæg af Antony havnede i panden på Garnacho, der blev dobbeltmålscorer. Men så til allersidst stak det fuldstændig af. Først fik Chelsea endnu et straffespark, som Palmer sparkede ind. I det 101. minut gjorde han det så igen, da han sparkede bolden i det korte hjørne! 4-3 i et dobbeltcomeback af dimensioner

Chelsea 1-0 Manchester United (Gallagher, 3′):

Chelsea 2-0 Manchester United (Palmer, 18′):

Chelsea 2-1 Manchester United (Garnacho, 33′):

Chelsea 2-2 Manchester United (Fernandes, 38′):

Chelsea 2-3 Manchester United (Garnacho, 66′):

Chelsea 3-3 Manchester United (Palmer, 90+10′):

Chelsea 4-3 Manchester United (Palmer, 90+11′):