3F Superligaen

Rösler går efter AGF-revanche: Vil vinde over FC Midtjylland

I seneste møde mellem AGF og FC Midtjylland i Aarhus sikrede Ulvene sejren i overtiden trods to udvisninger. Derfor vil AGF-cheftræner, Uwe Rösler, gå benhårdt efter revanche, når de to hold igen krydser klinger på Ceres Park søndag.

AGF's cheftræner, Uwe Rösler, knytter næven under kamp.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.

AGF skal gå hårdt efter at slå FC Midtjylland.

Så klart lyder det fra cheftræner Uwe Rösler forud for søndagens opgør i Superligaen.

Kampen på Ceres Park spilles blot fire dage før det vigtige returopgør i Pokalens semifinale mod FC Nordsjælland. Men muligheden for at revanchere 2-3 nederlaget fra seneste møde med Ulvene får cheftræneren til at gå hårdt efter en sejr.

Det vigtige returopgør i Pokalens semifinale mod FC Nordsjælland torsdag den 11. april er højprioriteret i AGF. Også af klubbens cheftræner, Uwe Rösler, som torsdag forlængede sin kontrakt med AGF til 2028.

Men trods det tætte og vigtige program vil tyskeren gå langt i forsøget på at sejre på Ceres Park søndag, hvor FC Midtjylland kommer på besøg.

AGF’s spillere hænger med hovedet efter 2-3 nederlaget til FC Midtjylland på Ceres Park i februar. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.

Der er nemlig mulighed for revanche for seneste møde i Aarhus, som du kan se highlights fra i videoen øverst i artiklen.

– Vi er nødt til at prøve på at vinde hver eneste kamp. Især efter den seneste kamp mod FC Midtjylland. Jeg mener, vi virkelig skal forsøge hårdt på at slå dem, siger den tyske cheftræner til pressen og fortsætter:

– I kan være sikker på, at vi stiller med et slagkraftigt hold, og vi går efter at vinde fremfor blot at deltage og fokusere på kampen efter (torsdag mod FC Nordsjælland i Pokalens semifinale, red.).

AGF’s Anderson ikke tynget af pres: Tilfreds så længe vi vinder

Opgøret mellem AGF og FC Midtjylland spilles på Ceres Park søndag med kick off klokken 18.00. Du kan se kampen i TV på TV3 Sport og Viaplay.

Skadesspørgsmål ved flere i AGF – hvem er klar mod FCM?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P