SENSATION: FCM’s ni mand slukker lyset i Aarhus i overtiden

Det var 90 minutters intensiv fodbold, der søndag aften udspillede sig på Ceres Park i Aarhus, hvor der foruden fem mål og tre straffespark også var to røde kort.

Mål og highlights fra kampen mellem AGF og FC Midtjylland.
Patrick Mortensen
9′
76′
G. Cho
45’+4′
H. Lee
48′
Charles
90’+6′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
90′
  • Til trods for at spille det sidste kvarter med to mand i undertal, formåede FC Midtjylland søndag aften besejre AGF 2-3 på udebane i en ekstremt dramatisk og underholdene kamp

• AGF startede ellers bedst og kom foran på straffespark ved Patrick Mortensen begået mod en livlig Mikael Anderson, men stik imod spil og chancer fik FC Midtjylland udlignet på straffespark ved Gue-Sung Cho umiddelbart inden pausen

• I anden halvleg eksploderede dramatikken fra start, da FCM på to minutter bragte sig foran og fik rødt kort. Med et kvarter tilbage af kampen fik også FCM-anfører Sverrir Ingi Ingason rødt kort for det straffespark, han begik på Nicolai Poulsen. Det udnyttede Patrick Mortensen, og så jagtede AGF med to mand i overtal det forløsende føringsmål

• Det gik dog helt og aldeles anderledes, for seks minutter inde i overtiden formåede FC Midtjylland sensationelt at spille sig igennem AGF-forsvaret, og så blev brasilianske Charles den helt store helt for midtjyderne

AGF 1-0 FC Midtjylland (Patrick Mortensen, 8′):

AGF 1-0 FC Midtjylland (Tobias Bechs mål annulleres, 13′):

AGF 1-1 FC Midtjylland (Gue-Sung Cho, 45+’):

AGF 1-2 FC Midtjylland (Han-Beom Lee, 48′):

AGF 1-2 FC Midtjylland (Rødt kort, Paulinho, 50′):