3F Superligaen

Skadesspørgsmål ved flere i AGF – hvem er klar mod FCM?

Flere profiler har været savnet for AGF på grund af skader denne sæson. Men torsdagens træning på Fredensvang gav en god indikation på, hvem der er klar til at deltage i kampen mod FC Midtjylland søndag.

AGF-spillerne jubler efter en scoring mod Silkeborg IF.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

AGF har været hårdt ramt af skader fordelt over hele sæsonen.

Senest har Nicolai Poulsen, Frederik Brandhof og Janni Serra måttet melde fra til kamp, mens andre ikke er kommet i spil ovenpå skader.

Deltagerne ved torsdagens træning på Fredensvang ser dog ifølge klubbens cheftræner, Uwe Rösler, ud til at blive klar til opgøret mod FC Midtjylland søndag.

Lazarettet i AGF har været fyldt med uheldige spillere i denne sæson. Nogle er ude i længere tid, mens andre er kommet tilbage fra skader.

Til seneste superligakamp ude mod Silkeborg IF var Nicolai Poulsen, Frederik Brandhoff og Janni Serra som nævnt ude af truppen med skader.

Derudover var Mikkel Duelund med på bænken på JYSK Park efter sin baglårsforstrækning. Offensivspilleren kom dog ikke på banen i Silkeborg.

Dermed har der været flere spørgsmålstegn ved, hvem der er klar til at tørne ud for De Hviie, når de søndag skal møde FC Midtjylland. Meget tyder på, at en af holdets profiler ikke bliver klar.

AGF-cheftræner, Uwe Rösler dirigerer sit hold under kamp.
Uwe Rösler er ved at have truppen på plads til superligaopgøret mod FC Midtjylland søndag. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Profiler fortsat ude

Da campo.dk var på plads torsdag på et regnfyldt Fredensvang, gav AGF-træningen et praj om truppen til opgøret mod FC Midtjylland på Ceres Park.

– Det bliver i grove træk truppen til næste kamp, sagde cheftræner Uwe Rösler til den fremmødte presse om de deltagende spillere i træningen.

Nicolai Poulsen var fortsat ikke at se i træningen. Heller ej Tobias Mølgaard. Dermed må begge betragtes ukampklare til søndagens kamp.

– Vi prøver alt, vi kan, for, at alle bliver klar så hurtigt som muligt inklusiv Poulsen (Nicolai, red.) – en meget vigtig spiller for os, siger AGF’s cheftræner.

Udover de to profiler, må AGF også undvære Felix Beijmo de næste uger, da svenskeren blev skadet i seneste kamp mod Silkeborg efter at have scoret holdets to mål i 2-2 deleren på JYSK Park.

Træning og skånekost

Omvendt positivt var Frederik Brandhof og Mikkel Duelund i vigør på Fredensvang, mens Gift Links og Janni Serra trænede for sig selv på græs modsat resten af truppen, som var i aktion på kunstgræs.

Begge de to sidstnævnte er også med mod FC Midtjylland, fortæller Uwe Rösler:

– De bliver en del af truppen, men vi besluttede at skåne dem ved at lade dem træne på græs.

– Vi har spørgsmålstegn på flere positioner, men det var opmuntrende at se Frederik Brandhof tog del i dagens træning.

Magnus Knudsen var også med på træningsbanen torsdag, men Rösler må se bort fra ham mod FC Midtjylland, da den norske midtbanespiller er ude med karantæne til opgøret.

Rösler om AGF-prioriteter: Nødt til at kæmpe på alle fronter

Opgøret mellem AGF og FC Midtjylland spilles på Ceres Park i Aarhus søndag klokken 18.00. Du kan se kampen i TV på TV3 Sport og Viaplay.

AGF’s uheldige Hvidt er fuldt ud tilbage: Sindssygt dejligt!

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P