3F Superligaen

AGF’s Anderson ikke tynget af pres: Tilfreds så længe vi vinder

AGF har fået en del kritik for holdets offensive spil i foråret. Det lader en af AGF’s vigtigste spillere i offensiven sig dog ikke mærke af. For Mikael Anderson er det sejre og point, der tæller forud for spillet.

Mikael Anderson i kamp for AGF mod Vejle Boldklub.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix.
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Sejre og point på kontoen.

Det er det vigtigste for AGF’s Mikael Anderson, når De Hviie går på banen.

Kritikken af holdets offensive spil preller af på offensivprofilen, og Anderson føler sig ikke tynget af presset fra omverden.

AGF’s offensive spil går ofte gennem ham. Mikael Anderson. Med sine driblinger og rappe fodskift kan han enemand sætte et forsvar på bagdelen og skabe offensive muligheder for sig selv og holdkammeraterne.

Men ofte er den 25-årige profil og resten af offensiven blevet skudt i skoen, at der ikke bliver kreeret nok, og at AGF’s mål ofte kommer fra standardsituationer.

De mange spørgsmål og fokuseringen på kvaliteten af AGF’s offensiv i åbent spil skaber et vist pres. Det lader dog ikke til at tynge på Mikael Andersons skuldre.

Mikael Anderson efter træningen på Fredensvang.
Foto: Tobias Thomasen

– Selvfølgelig skal jeg tage en masse ansvar i vores offensive spil, og det gør jeg også. Men jeg synes ikke, jeg har mærket et ekstra pres, siger han til campo.dk og fortsætter:

– Jeg fokuserer bare på at få så mange point til AGF som muligt – om det er via dødbolde eller åbent spil, rør mig ikke så meget. Så længe vi vinder og får en masse point på kontoen, er jeg egentlig fint tilfreds.

Generelt mener Mikael Anderson, at AGF’s offensiv fungerer med plads til forbedring. Han efterlyser dog lidt mere effektivitet i kampene.

– Vi har lavet flere mål på dødbolde, end vi har i åbent spil. Og vi vil gerne lave flere mål i åbent spil, slår Anderson fast og fortsætter:

– Men jeg synes, vi har spillet nogle fornuftige kampe indimellem. Vi har måske bare ikke været kyniske nok i nogle kampe.

AGF-profiler jubler over Uwe Röslers nye kontrakt

Næste mulighed for at kreere chancer for Mikael Anderson og Co. er i hjemmekampen mod FC Midtjylland søndag.

Opgøret mellem AGF og FC Midtjylland fløjtes i gang klokken 18.00 på Ceres Park i Aarhus. Du kan se kampen i TV på TV3 Sport og Viaplay.

Skadesspørgsmål ved flere i AGF – hvem er klar mod FCM?

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P