Allsvenskan

Far til ny Norrköping-spiller angriber Alm: Spiller med børn

Andreas Alm og Norrköping er kommet elendigt fra start i Allsvenskan, og nu skal den tidligere OB-træner også lægge øre til kritik fra sine spilleres familiemedlemmer.

Svenske Andreas Alm smiler.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Der er nok at se til for Andreas Alm i svenske Norrköping.

Den 50-årige svensker har tabt sine to første kampe i Allesvenskan i denne sæson med samlet 8-1, men det er ikke kun på banen, at den tidligere superligatræner har problemer.

Til lørdagens kamp mod Mjällby valgte Alm igen at bænke den nytilkomne forsvarsspiller Amadeus Søgaard, der i februar kom til klubben fra Brommapojkarna.

Dermed har forsvarsspilleren endnu sin Allsvenskan-debut for Norrköping til gode, og det faldt ikke i god jord hos hans norske kendis-far, der blandt andet er kendt som prædikant og ledelseskonsulent.

– [Andreas] Alm fortsætter med at bænke generaler og spille med drenge, lød kritikken på twitter fra Runar Søgaard.

Røjkjær-scoring i Mjällbys sejr over Alm og Norrköping

Søgaard har siden slettet tweetet og efterfølgende benægtet, at han skulle have angrebet Alm.

– Har ikke angrebet Andreas Alm, som Aftonbladet og Expressen skriger ud i sine rubrikker! IFK Norrköping er en fantastisk klub med en imponerende historie. Men en træners hovedopgave er at udvikle sine spillere fysisk og mentalt. Proffer skal aldrig blive kede af det – de skal krige!

Det opfølgende tweet kommer som en reaktion på, at Andreas Alm efter lørdagens 3-0-nederlag til Mjällby udtalte, at hans spillere så ud til at være kede af det i forbindelse med både 1-0 og 2-0-scoringen.

Foruden Runar Søgaard er Amadeus Søgaard søn af den svenske sangerinde Carola Häggkvist, med hvem faderen var gift fra 1990 til 2000.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P