Allsvenskan

Røjkjær-scoring i Mjällbys sejr over Alm og Norrköping

Der var adskillige kendinge af den danske Superliga i spil, da Nicklas Røjkjær åbnede sin scoringskonto i Allsvenskan i Mjällbys storsejr over Norrköping

Nicklas Røjkjær i duel for svenske Mjällby.
Foto: Bjorn Larsson Rosvall/TT/Ritzau Scanpix

Mjällby og Norrköping sluttede side om side som nummer ni og ti med 41 point i sidste sæsons Allsvenskan.

De to danskerklubber har dog fået en vidt forskellig start på den nye sæson, efter Mjällby lørdag slog Norrköping 3-0 i den svenske ligas anden spillerunde.

Jacob Bergstrom bragte Mjällby foran 1-0 efter et kvarter, inden den tidligere Brøndby-forsvarer Rasmus Wikström fem minutter senere udbyggede til 2-0.

Alexander Johansson brændte midtvejs i første halvleg et straffespark. Derfor var det en scoring til 3-0, som Nicklas Røjkjær efter en times spil stod bag. Det var den tidligere FC Fredericia-spillers første scoring i Allsvenskan efter sit vinterskifte.

Flere scoringer blev det ikke til i kampen, og med tre point stryger Mjällby til tops i Allsvenskan, efter de i første runde slog Mikkel Rygaard og BK Häcken.

Andreas Alm, Vito Hammershøy-Mistrati, Marcus Baggesen, Tim Prica, Carl Björk og resten af Norrköping-mandskabet har dog fået en elendig start på sæsonen, efter de i første runde tabte med hele 1-5 til Malmö.

Jakob Kiilerich, der skiftede til Mjällby fra Kolding sidst i marts, så hele kampen fra bænken, og han har derfor fortsat sin debut til gode.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P