Vild statistik: Chelseas defensiv er hullet som en si

Det er ingen hemmelighed, at Chelsea har haft store problemer i denne Premier League-sæson. Særligt defensivt har problemerne været gigantiske for Pochettinos mandskab fra London. De defensive kvaler understreges også af statistikkerne.

Enzo Fernandez og Nicolas Jackson skændes, efter Chelsea har lukket mål ind.
Foto: Matthew Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

Der er pivåbent i Chelseas defensiv i denne sæson.

Torsdag aften var der igen store defensive problemer for Mauricio Pochettinos mandskab, da der udfoldede sig et gigantisk drama på Stamford Bridge. Chelsea endte med at vinde kampen 4-3 over Manchester United.

Men selvom der var masser at smile over, da kampen blev fløjtet af, må de defensive statistikker give Pochettino dybe panderynker, når jublen har lagt sig i London.

Torsdag aften kunne den anderkendte engelske journalist Ben Jacobs nemlig understrege, hvor kolossale defensive problemer Chelsea har haft på det seneste.

På det sociale medie X beskrev Jacobs, at kampen mod United blev Chelseas sjette kamp i træk, hvor man lukkede to eller flere mål ind.

Chelsea har i 29 Premier League-kampe i denne sæson lukket 50 mål ind.

De har scoret 53 i den anden ende, hvoraf den offensive talisman, Cole Palmer, har scoret 16.

Det er med andre ord intet chok, at Chelsea lige nu befinder sig på tiendepladsen i Premier League, hvis man kigger på statistikkerne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P