Æresdivisionen

Keeper-skovtur fratog Anton Gaaei helterollen i overtiden

Anton Gaaei var tilbage i Ajax’ startopstilling mod Go Ahead Eagles, og danskerens eminente flugter i det 24. minut lignede længe kampens eneste mål. Men i overtiden udlignede gæsterne efter et keeperkoks.

Anton Gaaei var tilbage i startopstillingen hos Ajax Amsterdam torsdag aften mod Go Ahead Eagles i Æresdivisionen.

Kampen var 24. minutter gammel, da den 21-årige wingback kom snigende ved bagstolpen i Go Ahead-feltet. Og herfra Gaaei bolden op i hjørnet og sendte Johan Cruijff ArenA i ekstase.

Det var danskerens første scoring i Ajax, og den var forskellen på de to mandskaber, da dommeren fløjtede til pause.

I anden halvleg var Go Ahead Eagles tvunget til at komme frem på banen i jagten på en udligning. Efter en times spil blev danske Søren Tengsted sendt på banen.

Tiden arbejdede for Ajax, og efter 82 minutter sendte gæsterne også danske Jakob Breum på banen i forsøget på at få en udligning.

Anton Gaaei fik velfortjent fyraften efter 88 minutter, og midtjyden lignede altså den store helt i Amsterdam. Men to minutter inde i overtiden blev den titel revet ud af hænderne på ham.

Go Ahead Eagles‘ Finn Stokkers sendte et højt, blødt indlæg ind i feltet. Ajax-keeper Diant Ramaj bevægede sig ud for at gribe mellem venner og fjender, men tyskeren halv-klarede kun og tabte bolden ned for fødderne af Eagles’ Bas Kuipers, som sendte udligningen i nettet.

Det blev kampens sidste scoring, og dermed endte det med en pointdeling i Amsterdam. Ajax fastholder sin femteplads i Æresdivisionen og er nu syv point efter AZ Alkmaar på fjerdepladsen.

Se Anton Gaaeis vidunderlige mål øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P