Portugisisk Fodbold

Hjulmand skuffet trods finaleplads: Vi burde dominere mere

Morten Hjulmand fik afgørende betydning for, at Sporting tirsdag sikrede sig en plads i finalen i den portugisiske pokalturnering. Han var dog ikke helt tilfreds med kampens forløb.

Morten Hjulmand fra Sporting jubler efter sin scoring til 1-0 mod Benfica i den portugisiske pokalturnering.
Foto: Jose Sena Goulao/EPA/Ritzau Scanpix

Morten Hjulmand er et varmt navn i fodbold-Europa.

Den danske midtbanespiller har blandt flere store klubber været rygtet til selveste Tottenham.

Tirsdag aften var han så med til at sikre Sporting en plads i den portugisiske pokalfinale med sin 1-0-scoring, men det til trods var danskeren ikke helt tilfreds.

– Vi havde nogle udfordringer, især i første halvleg. I en kamp som denne ville vi gerne dominere mere, fordi vi vidste, at vi spillede mod et stærkt hold. Med vores niveau burde vi dominere mere. I den henseende gik det ikke så godt.

– Kampen var god for vores selvtillid, fordi vi nåede finalen i den portugisiske pokalturnering. Vi gennemførte missionen, og nu skal vi hvile og fokusere på den næste kamp. Det er altid godt at nå finalen. Vi skal være fokuserede på mesterskabet og derefter pokalen. Vi vil selvfølgelig gerne vinde begge turneringer.

Hjulmand og Sporting har allerede mulighed for at forbedre deres spil mod Benfica, når de to tørner sammen i ligaen lørdag aften i en direkte kamp om mesterskabet, hvor Sporting fører med et enkelt point.

I den anden pokalsemifinale mødes FC Porto og Guimaraes.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P