NordicBet Ligaen

FC Fredericia slår Vendsyssel: Overtager tredjepladsen

Tirsdag aften mødtes FC Fredericia og Vendsyssel til en direkte kamp om tredjepladsen i NordicBet Ligaen, og her trak hjemmeholdet fra Fredericia det længste strå.

FC Fredericia logo

Best of the rest.

AaB og Sønderjyske har slået et gedigent hul ned til de øvrige NordicBet Liga-mandskaber i oprykningsspillet.

Tirsdag aften lykkedes det FC Fredericia at overtage tredjepladsen, da Vendyssel tabte 3-1 på Monjasa Park.

Det startede ellers bedst for de nordjyske gæster, da Vendsyssels topscorer, Carl Lange, garnede føringsmålet ind efter ti minutter spil.

Føringen holdt i lige præcis otte minutter før Christian Gammelgaard bragte balance i regnskabet.

Efter 28 minutters spil burde Patrick Egelund have sparket Fredericia i front, men angriberen brændte på det fæleste.

I pausen blev FC Fredericias Eskild Dall skiftet ind til fordel for netop Patrick Egelund, og det viste sig at være en glimrende idé.

Anden halvleg var blot seks minutter gammel, da indskifteren sendte hjemmeholdet på sejrskurs.

Dall var igen involveret, da målscoreren til 2-1 denne gang var i oplæggerens rolle, da Mikkel Juhl satte dødstødet ind efter 71′ minutters spil.

Således vandt FC Fredericia kampen med 3-1, og overhaler Vendsyssel i NordicBet Liga-tabellen, hvor klubben nu indtager tredjepladsen.

Du kan se alle mål og highlights fra kampen i videoen over artiklen.