Wind med fikst oplæg i vigtig Wolfsburg-sejr over Werder

Jonas Winds startede på bænken, men kom ind og assisterede, da Wolfsburg lørdag tog tre vigtige point på udebane mod Werder Bremen.

Jonas Wind jubler med en finger efter et mål for Wolfsburg
  • Jonas Wind startede på bænken for Wolfsburg, og Jens Stage sad ude med karantæne for Werder Bremen i Bundesligakampen lørdag
  • Efter 43 minutter blev værterne reduceret til ti mand, da den tidligere Brøndby-spiller Anthony Jung blev vist ud for en grim tackling. Det udnyttede Maxence Lacroix få minutter efter og bragte Wolfsburg foran
  • I anden halvleg havde Werder panden mod muren, men fik en livline med et kvarter igen, da målscore Lacroix også fik direkte rødt. Joans Wind kom på banen med syv minutter igen, og få sekunder efter sendte danskeren Lovro Majo i dybden, som scorede til kampens resultat 0-2

Werder Bremen 0-0 Wolfsburg (Udvisning, Anthony Jung, 43′)

Werder Bremen 0-1 Wolfsburg (Maxence Lacroix, 45+4′)

Werder Bremen 0-2 Wolfsburg (Lovro Majer, 83′)