Sindssyg saksekasse! Brandvarme Muniz gør det igen

Hvis man var i tvivl om Fulhams Rodrigo Muniz kvaliteter, beviste brasilianeren lørdag eftermiddag endnu en gang, at han besidder en voldsom x-faktor, da han i kampens sidste minutter mod Sheffield United saksede point med hjem til London.

Muniz jubler efter sin sindssyge scoring mod Sheffield United.

Han har været i fremragende form på det seneste.

Inden landsholdspausen stod han for to af Fulhams scoringer, da klubben fra det vestlige London smadrede Spurs med 3-0 på Craven Cottage.

Lørdag befandt Fulhams brasilianske spids, Rodrigo Muniz, sig så endnu en gang i hovedrollen, da han i det 93. minut saksede et 3-3 resultat med hjem til London i Fulhams dramatiske besøg hos Sheffield United.

The Blades’ havde ellers været foran i flere omgange.

I det 58. minut gjorde argentinske Ben Brereton Díaz det til 1-0 for hjemmeholdet. Kort efter udlignede Fulhams Joao Palhinha.

I det 68. minut var det så Oliver McBurnie, der først gjorde det til 2-1 til Sheffield. Kort derefter blev Díaz dobbeltmålscorer, da han sendte Sheffield på sejrskurs med 3-1.

Men sejrskursen blev forpurret.

I det 86. minut formåede Bobby Decordova-Reid at reducere til 3-2.

Og så skete der noget vanvittigt. I det 93. minut steg Muniz til vejrs og saksede bolden i kassen til 3-3.

Dermed formåede Premier Leagues bundprop fra Sheffield ikke at sikre livsvigtige point, hvis man skal gøre sig nogle som helst forhåbninger om overlevelse.

Sheffield United har syv point op til nedrykningsstregen, som Luton og Nottingham Forest balancerer på.

Du kan se Muniz vanvittige scoring øverst i artiklen.