Magiske Leao sikrer AC Milan fuldt udbytte mod Fiorentina

Der skulle en smule magi til fra AC Milans offensive talisman, Rafael Leao, da milaneserne lørdag aften sejrede med 1-2 på udebane mod Fiorentina.

Rafael Leao sikrede point til AC Milan, da de gæstede Fiorentina.

Han gør det så ofte for AC Milan.

Lørdag aften blev Rafael Leao endnu engang kampafgørende, da milaneserne slog turen forbi Fiorentina, hvor Leao og holdkammeraterne hev en 1-2 sejr med hjem.

Første halvleg var en målløs en af slagsen.

Men starten på anden halvleg var et decideret målorgie. Først gjorde Ruben Loftus-Cheek det til 0-1 i det 47. minut. Hvorefter Alfred Duncan udlignede bare tre minutter senere.

Igen skulle der kun gå tre minutter, før bolden på ny var at hente i netmaskerne. Denne gang var det den førnævnte Leao, der afdriblede sine modstandere og bragte gæsterne tilbage i front i det 53. minut.

Med sejren holder AC Milan endnu liv i titelkampen i Serie A, hvor bybørnene fra Inter Milan ellers har skabt sig et stort hul ned til andenpladsen.

Aktuelt adskilles de to mandskaber af 11 point.

Inter skal forsøge at forøge føringen yderligere mandag den 1. april, når Empoli kommer på besøg.