Bundesligaen

Transferjournalist: Bayern vil hente PL-træner

Xabi Alonso topper FC Bayern Münchens liste over mulige træneremner, men glipper Alonso-planen, så har klubben alternativet klar – og her ser man mod Premier League.

Brighton-træner Roberto De Zerbi klapper ud til fansene efter en Premier League-kamp
Foto: Reuters/Jason Cairnduff
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Xabi Alonso topper ønskelisten i FC Bayern München, hvor jagten efter en ny træner for alvor er sat ind.

Forleden kunne den normalt troværdige transferjournalist ved Sky Sports Tyskland, Florian Plettenberg, fortælle, at Xabi Alonso gerne bliver i sin nuværende klub, Bayer Leverkusen. Kun én klub kan lokke ham væk til sommer, og det er Bayern München.

Men skulle Alonso-jagten glippe for den tyske storklub, så er der en anden kandidat på listens nummer to, som Bayern også har et godt øje til. Og her har man valgt at vende blikket mod Premier League.

Nærmere bestemt vil Bayern München forsøge at få fingrene i den nuværende Brighton-træner, Roberto De Zerbi, hvis Xabi Alonso vælger at blive i Bayer Leverkusen.

Florian Plettenberg fortæller, at De Zerbi er blevet informeret om, at Bayern München skulle være interesseret. Der skulle dog ikke foregå hverken forhandlinger eller snakke mellem parterne på nuværende tidspunkt.

For nu forbliver den 44-årige Brighton-træner fokuseret på sæsonafslutningen i Premier League. Derfor vil han ikke forhandle før sæsonafslutningen – ikke med Bayern og heller ikke med andre klubber, der har været meldt interesseret.

Robert De Zerbi har stået i spidsen for Brighton siden september 2022 og har i perioden frem til i dag hentet et pointsnit på 1,62 point per kamp i 79 kampe for klubben.

Den nuværende aftale mellem De Zerbi og Brighton løber frem til sommeren 2026.

Roberto De Zerbi er den seneste tid blevet sat i forbindelse med en lang række topjobs. Blandt andre FC Barcelona er blevet meldt interesseret ligesom også Chelsea og Manchester United skulle have et godt øje til De Zerbi, hvis de to klubbers nuværende trænere skal udskiftes.

Tidligere Brøndby-keeper om Xabi Alonso: Her er hemmeligheden

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P