NordicBet Ligaen

Genforening: Ny assistent på plads i Horsens

AC Horsens-cheftræner Martin Retov bliver genforenet med Jimmy Brinksby, der fremover skal være assistent i NordicBet Liga-klubben.

Jimmy Brinksby er ny assistenttræner i AC Horsens.
Foto: AC Horsens

Tidligere på måneden blev Martin Retov præsenteret som AC Horsens’ kommende cheftræner.

Han tager over til sommer, og der er nu også styr på, hvem han får ved sin side som assistent.

AC Horsens oplyser således torsdag, at Jimmy Brinksby har skrevet under på en aftale med klubben frem til sommeren 2028.

Der er dermed tale om en genforening mellem de to trænere i AC Horsens, da de har en fælles fortid i Brøndby IF, hvor Jimmy Brinksby tidligere har været chefanalytiker.

– Jeg synes, AC Horsens er i gang med et vildt spændende projekt, og jeg har en meget god mavefornemmelse efter at have talt med Bill Binnie, Kristian Nielsen og Martin Retov.

– De har spændende planer med klubben, og det vil jeg gerne være en del af – om ikke fra dag ét – så fra dag to, hvor AC Horsens skal løftes op til at være en fast bestanddel af Superligaen.

– Det har selvfølgelig også trukket i mig, at jeg har fået mulighed for at arbejde med Martin igen, for vi kender hinanden godt og tænker fodbold på samme måde. Vi har hver vores spidskompetencer og supplerer hinanden godt, siger Jimmy Brinksby til klubbens egen hjemmeside.

Jimmy Brinksby er i øjeblikket talentchef i Næstved Boldklub og har desuden tidligere været chefanalytiker for det danske U21-landshold.

AC Horsens indtager aktuelt niendepladsen i NordicBet Ligaen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P