NordicBet Ligaen

Officielt: Martin Retov ny cheftræner i AC Horsens

Martin Retov stopper i Brøndby til sommer, og fortsætter i stedet i spidsen for AC Horsens i NordicBet Ligaen. Det meddeler den østjyske klub mandag.

Martin Retov foran en tribune
Foto: AC Horsens

Martin Retov vender tilbage til AC Horsens.

Den tidligere Horsens-midtbanemand, og nuværende Brøndby-assistent, overtager tøjlerne hos Den Gule Fare fra næste sæson.

Det meddeler AC Horsens mandag, efter at klubben fyrede Joakim Persson i sidste uge. Nu er Retov på plads fra sommer, og det glæder klubbens direktør.

– Som tidligere spiller og anfører kender Retov klubben og kulturen, og han har de rette faglige og menneskelige egenskaber til at føre os godt videre de kommende mange år, lyder det fra direktør, Kristian Nielsen.

– Vi er stolte over, at vi er i stand til at tiltrække så stor en profil, for han er en del af et dygtigt trænerteam i Brøndby IF, der som et af de store lokomotiver i dansk fodbold, spiller med om guldet, siger Kristian Nielsen.

Martin Retov kom til AC Horsens som spiller i 2010 og nåede 150 og 12 mål i sine fem år i klubben. Han har været en del af trænerteamet i Brøndby siden 2017.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P