Oddset Pokalen

FC Nordsjælland trækker på bitter pokalerfaring mod AGF

FC Nordsjælland led sidste år et pokal-exit i semifinalen efter to intense opgør mod F.C. København. Den erfaring har man nu tænkt sig at bruge mod AGF.

Kian Hansen i aktion for FC Nordsjælland mod Hvidovre IF.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Fredag går det løs med semifinalerne i årets Oddset Pokalen.

Her venter blandt andet et brag mellem FC Nordsjælland og AGF på Right to Dream Park.

Farum-klubben kom også sidste år i semifinalerne, men måtte her se sig slået over to kampe af F.C. København, selvom man lagde fra med en sejr på hjemmebane.

Den bitre erfaring kan dog ende med at komme FC Nordsjælland til gode i år, hvor man atter er nået til semifinalerne.

Denne gang er det AGF, man skal forsøge at spille sig forbi for at komme i finalen.

– Alle pokalkampe har lidt deres eget liv. Men det er klart, at vi skal gå efter at få så godt et udgangspunkt som muligt her på Right to Dream Park, inden vi skal en tur til Aarhus.

– Jeg håber, vi har lært nogle ting og er blevet klogere siden sidste års semifinaler. Det er dog svært at sige, da kampene oftest lever deres eget liv, siger FCN-anfører Kian Hansen til klubbens egen hjemmeside.

Også FCN-backen Oliver Villadsen husker sidste års dobbeltopgør mod FCK, hvor man som sagt endte med at måtte se sig slået over to kampe.

– Jeg synes, at vi har lært nogle ting fra sidste års semifinaler. Det blev et ret tydeligt eksempel på, at tingene kan tippe den anden vej over to kampe. Vi havde en rigtig god kamp mod FCK her på hjemmebane sidste år, og det var en fed følelse.

– Men vi ved også, at konceptet med, at det afgøres over to kampe, stadig gælder i den danske pokalturnering, så det har vi fokus på. Vi har en god historik mod AGF i Aarhus, og jeg synes også, at kampene ligger godt til os. Så det skal nok blive spændende, siger han.

Rösler om AGF-prioriteter: Nødt til at kæmpe på alle fronter

FC Nordsjælland tager imod AGF i den første af semifinalerne fredag klokken 16.30. Kampen kan ses på DR2, DR TV og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P