Ungdomslandshold

William Bøving efter sejr: Skulle have scoret flere

Det danske U21-landshold vandt tirsdag med tre mål over Litauen, men spørger man William Bøving, burde de unge danskere have vundet større.

William Clem, William Bøving, Oliver Sørensen og Oliver Provstgaard under U21-landskampen mellem Danmark og Litauen på Vejle Stadion.
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Det danske U21-landshold tog tirsdag et stort skridt mod EM-slutrunden i sommeren 2025.

Litauens U21-drenge kom på besøg på Vejle Stadion og blev sendt pænt hjem igen med et 3-0-nederlag i bagagen.

Men står det til William Bøving, der til dagligt tørner ud for østrigske Sturm Graz, burde danskerne have vundet kampen endnu større.

– Vi skulle have scoret flere end det. Vi kom til rigtig mange chancer i dag, og vi fik udnyttet dem rigtig godt. Vi får spillet rundt om dem og igennem dem, og jeg har også selv et par chancer, som jeg selvfølgelig også vil score på.

– Det var en god kamp, hvor vi kommer til en masse. Hvis vi havde været lidt skarpere, så havde vi selvfølgelig vundet den lidt større, siger William Bøving til campo.dk.

U21-landsholdet sniger sig med sejren op på førstepladsen i EM-kvalifikationens gruppe I, hvor Wales ligger á point med en dårligere målscore og en kamp mere spillet.

Udgangspunktet er dermed positivt for de unge danskere, men intet er givet endnu.

– Vi er ikke videre endnu, men vi ligger selvfølgelig i en god position. Vi fik et godt resultat i dag, så det er forhåbentlig noget, vi kan bygge videre på i de sidste tre kampe, som også er sindssygt vigtige.

– Dem ser vi frem til, og så går vi selvfølgelig efter at ende som etter, lyder William Bøving.

Vild forløsning: Danmark U19-drenge er klar til EM

William Bøving og resten af det danske U21-landshold skal igen i aktion i EM-kvalifikationen den 5. september, hvor Island venter på udebane.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P