3F Superligaen

Wass ser ikke landsholdet: Får nok fodbold i hverdagen

Daniel Wass har ikke været en del af det danske a-landshold siden VM i 2022, og han følger heller ikke med i landskampene på tv. Han gider nemlig slet ikke se fodbold.

Brøndbys Daniel Wass mellem Silkeborgs Pelle Mattsson og Stefán Teitur Thórdarson under superligakamppen mellem Brøndby og Silkeborg IF i på Brøndby Stadion søndag den 17. marts 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Interview: Thomas Sønnichsen

Han står noteret for i alt 44 landskampe, men noget tyder på, at tælleren stopper der.

Daniel Wass har ikke været udtaget til det danske a-landshold siden VM i Qatar i november 2022, hvor han så alle tre gruppespilskampe fra bænken.

Siden er det blevet til 11 landskampe uden Daniel Wass’ involvering, og han sidder bestemt heller ikke og følger kampene hjemme fra sofaen – og det kommer ikke til at ændre sig, når landsholdet tirsdag aften møder Færøerne på Brøndby Stadion.

– Det ved jeg ikke, det tror jeg ikke. Jeg gider ikke se fodbold. Jeg synes, jeg får nok fodbold i hverdagen, så jeg behøver ikke sidde derhjemme og se fodbold, lyder det fra Daniel Wass.

Selv har Daniel Wass ikke opgivet drømmen om at spille flere kampe for landsholdet.

– Jeg tror ikke, der er nogen i Danmark, der sige rnej til landsholdet, lyder det fra Wass, der også selv føler, at han stadig har niveauet til at være med:

– Det synes jeg, jeg har bevist. Det synes jeg stadig, at jeg har, men der er mange gode på den position, lyder det fra Wass.

Brøndbys midtbanegeneral kunne også løfte sløret for, at han ikke har hørt fra landstræner Kasper Hjulmand siden VM i 2022.

Det afholdt dog ikke Wass fra at glæde sig, da han fra nærmeste hold oplevede holdkammeraten Jacob Rasmussen blive udtaget til sin første landsholdssamling.

– Jeg var i omklædningsrummet, da han fik opkaldet, og jeg var utrolig glad og stolt på Jacobs vegne. Det er kæmpestort for Jacob og for klubben, så jeg håber på, at han får sin debut i aften, det synes jeg, han har fortjent, lyder det fra Daniel Wass.

Jacob Rasmussen håber på debut: Jeg er altid klar

Jacob Rasmussen blev udtaget til landsholdet som erstatning for FC Barcelonas Andreas Christensen. Det blev ikke til debut i kampen mod Schweiz lørdag, men mandag steg chancen for debut til Rasmussen gevaldigt, da landsholdsanfører Simon Kjær meldte fra til kampen mod Færøerne.

Dermed kan der meget vel blive tale om landsholdsdebut på hjemmebanen Brøndby Stadion for Jacob Rasmussen, der tidligere har repræsenteret samtlige danske u-landshold og blandt andet har spillet 21 kampe for det danske u21-landshold i perioden fra 2017 til 2019.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P