Herrelandsholdet

Landsholdsprofiler udskiftet – superligamålmand ind

Kasper Hjulmand må se bort fra Simon Kjær og Kasper Schmeichel til tirsdagens kamp mod Færøerne, og landstræneren har hentet en superligamålmand ind som erstatning.

FC Nordsjællands Oliver Villadsen og Andreas Hansen efter superligakampen mellem FC Nordsjælland og Lyngby Boldklub på Right To Dream Park i Farum søndag den 18. februar 2024.. (Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix)
Denne historie udkom først på campo.dk

Det er to af landsholdets spillere i klub-100, der må udgå.

Både Simon Kjær og Kasper Schmeichel forlader den danske landsholdslejr forud for tirsdagens møde Færøerne.

Ind kommer i stedet FC Nordsjælland-målmand Andreas Hansen, der dermed potentielt kan få debut.

Hansen er dog oppe mod de to tidligere Brøndby-målmænd Mads Hermansen og Frederik Rønnow, og Kasper Hjulmand har allerede afsløret, at det bliver én af de to, der står på mål i tirsdagens kamp.

Simon Kjær udgår af landsholdstruppen med en mindre skade, efter han lørdag måtte lade sig udskifte efter godt en times spil i 0-0-opgøret mod Schweiz.

For lørdagens 100 kamps jubilar, Kasper Schmeichel, er det en mindre overbelastningsskade, der får ham til at trække sig fra truppen.

Landstræner Kasper Hjulmand udtager ikke en erstatning for Simon Kjær, som i lørdagens kamp blev erstattet af Victor Nelsson, mens også Brøndbys Jacob Rasmussen er en del af truppen og med anførerens skade formentlig har fået styrket muligheden for landsholdsdebut.

Jacob Rasmussen håber på debut: Jeg er altid klar

Med sin skadesfravær misser Simon Kjær muligheden for at udbygge sin føring som den danske a-landsholdsspiller med flest landskampe. Samtidig kan Christian Eriksen, hvis han kommer i spil mod Færøerne, barbere Kjærs forspring ned til bare tre kampe.

I skrivende stund står Eriksen noteret for 127 landskampe, mens Simon Kjær lørdag rundede sin kamp nummer 131.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P