3F Superligaen

Ny Silkeborg-stopper varsler mål: Skal ligge lige i ægget

Silkeborg har fået et styks forsvarsklippe ind i januarvinduet, og Frederik Rieper har tidligere været kendt som noget af en målræv – det håber han at tage med til Søhøjlandet.

Silkeborgs Frederik Thykær Rieper i superligakampen mellem Vejle Boldklub og Silkeborg IF på Vejle Stadion, søndag den 25. februar 2024..
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Otte mål på 81 kampe for Aarhus Fremad.

Det er ganske flot for en midtstopper, og det er også noget, som Frederik Rieper håber at vise for Silkeborg.

I januar hentede klubben fra Søhøjlandet nemlig Rieper i 2. divisionsklubben Aarhus Fremad efter et prøveophold i klubben – dermed også et stort spring op i Superligaen.

Silkeborgs Frederik Thykær Rieper i superligakampen mellem Vejle Boldklub og Silkeborg IF på Vejle Stadion, søndag den 25. februar 2024..
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)

– Jeg synes allerede, at der imod FCK var et par gange, hvor jeg var inde at snuse lidt til det, men jeg håber da, at der kommer så mange som muligt.

– Jeg har lidt højde, men det ved jeg ikke. Det er svært at sige. Den skal jo lande lige i ægget, men det er rigtigt, at der kommer et mål eller to i ny og næ, fortæller Frederik Rieper til campo.dk

I 2019 drog Silkeborg-stopperen til USA for at tage et år på det amerikanske universitet Hofstra Pride, som er lokaliseret på Long Island i New York.

På skolens fodboldhold var Rieper også den tredjemest scorende spiller, til trods for at aarhusdrengen spiller som midterforsvarer.

Således er det bestemt heller ikke uvant for Silkeborg-stopperen at komme på måltavlen.

Næste gang Frederik Rieper har mulighed for at komme på tavlen bliver i pokal-semifinalen imod FC Fredericia.

Kampen fløjtes i gang klokken 19:00 fredag den 29. marts, og du kan se kampen på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P