International Fodbold

Hjulmand: Vi skal spille tålmodigt, ikke langsommeligt

Det danske landshold møder tirsdag aften Færøerne og det kan godt blive en svær kamp at få åbnet op, spår landstræner Kasper Hjulmand.

Kasper Hjulmand på pressemødet før kampen mellem Danmark og Færøerne.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Venskabskamp mod Færøerne.

En kamp der nok betyder mere for sidstnævnte end for det danske landshold.

Kasper Hjulmand havde da også gerne set, at Danmark havde mødt en bedre modstander som optakt til sommerens EM.

– Jeg ønsker næsten altid at møde så gode modstandere som overhovedet muligt. Det har altid været min indgang til de få testkampe, vi har haft mulighed for at lave. Så er det lidt det muliges kunst i forhold til at sætte programmet sammen, og at vi også gerne vil have mange træninger hjemme i Danmark.

Danmark har haft problemer mod mindre modstandere de sidste par år, bedst eksemplificeret ved en dårlig kamp mod miniputten San Marino, hvor man med slid og slæb vandt 2-1 i efteråret. Det er i følge Hjulmand noget af det, holdet skal arbejde med i kampen mod Færøerne.

– Vi har et klart bedre hold, synes jeg. Og det skal vi også kunne vise i en kamp som det her. Men som vi har set så mange gange, kan det godt blive bøvlet. Nogle gange kan man få det åbnet op med et tidligt mål eller et standardmål.

– Vi vil gerne have tålmodighed, men ikke langsommelighed. Så der skal være enormt tempo på alt, hvad vi kan sætte tempo på. Der skal også være en vis grad af tålmodighed. Og ofte får man belønningen senere i kampen.

Kampen mellem Danmark og Færøerne sparkes i gang tirsdag klokken 20.15 på Brøndby Stadion.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P