Premier League

Maguire om United-komet: Han er ligesom Bellingham

Harry Maguire og Kobbie Mainoo er begge udtaget til det engelske landshold, og den tidligere United-anfører har masser af roser til den unge midtbanespiller.

Harry Maguire i Premier League-kampen imod Newcastle sammen med Kobbie Mainoo for Manchester United.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Kobbie Mainoo skinner i Manchester United.

Den bare 18-årige stjerne har vist sig at være så god, at ikke engang Englands landstræner, Gareth Southgate, har kunne se bort fra Mainoo.

Det giver også ganske god mening, hvis man spørger Manchester United-stopper Harry Maguire, som har masser af roser til den unge midtbanestjerne.

Harry Maguire i Premier League-kampen imod Newcastle sammen med Kobbie Mainoo for Manchester United.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

– Jeg har været stor fan af ham lige siden, at han begyndte at træne med os. Jeg kan huske, at jeg talte med Tom Heaton og sagde ‘jeg føler, at han kan alt’.

– Han har en god boldkontrol, han er rigtig stærk og kraftfuld. Du kan se, hvor god han var imod Liverpool i søndags, og han har fortjent at komme med på landsholdet.

– Det er faktisk utroligt, at han er 18 år og så moden. Han er lidt ligesom Jude Bellingham, da han brød igennem, fortæller Harry Maguire ifølge TBR Football.

Oprindeligt var Kobbie Mainoo ikke blevet udtaget til det engelske A-landshold, men U21-landsholdet – det ændrede sig dog.

I denne sæson har United-kometen for alvor stemplet ind på den største scene, hvor den unge englænder har optrådt 20 gange for Manchester Uniteds førstehold.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P