International Fodbold

United-komet udtaget til det engelske landshold

Han har været en af sæsonens helt store højdepunkter i Manchester United, men var ikke en del af landstræner Gareth Southgates oprindelige trup. Nu er den bare 18-årige Kobbie Mainoo dog kaldt ind til de kommende engelske landskampe.

Kobbie Maino jubler sammen med Højlund og Garnacho i Manchester United
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Sammen med Rasmus Højlund og Alejandro Garnacho er han er en af sæsonens positive fortællinger i Manchester United.

Den bare 18-årige midtbanespiller Kobbie Mainoo har taget den engelske storklub med storm i denne sæson, og tirsdag kulminerer sæsonen for Mainoo.

Her er han nemlig blevet efterudtaget til det engelske landshold. Det skriver Manchester United på sin hjemmeside.

Mainoo var oprindeligt ikke en del af landtræner Gareth Southgates trup til kampene mod Brasilien og Belgien, men nu er han indlemmet i den 25-mand store trup.

Mainoo troppede op tirsdag på landsholdsanlægget St George’s Park, hvor også United-kammeraterne Harry Maguire og Marcus Rashford befinder sig.

Mainoo har tidligere repræsenteret England på forskellige ungdomslandsholdsniveauer, men aldrig på A-landsholdet. Derfor står han foran en potentiel debut.

Kobbie Maino jubler sammen med Højlund og Garnacho i Manchester United
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Debuten for Manchester United fik Mainoo i slutningen af sidste sæson, men han har været en fast mand i Erik ten Hags startopstilling i denne sæson.

Her har han blandt andet holdt Christian Eriksen ude, og Mainoo optrådt 20 gange på tværs af alle turneringer i denne sæson for Manchester United.

England møder Brasilien på Wembley lørdag den 23. marts klokken 20. Tre dage senere går det igen løs på hjemmebane, hvor Belgien venter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P