3F Superligaen

Mads Larsen om EfB: Vil altid elske dem

Mads Larsen tog i januar et stort spring fra Esbjerg til Silkeborg, hvor den unge midtbanespiller også skiftede tilværelsen i 2. Division ud med Superligaen – et skifte som faktisk var med Esbjergs bedste interesser i tankerne.

Mads Larsen for Silkeborg IF i Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Det er ikke nemt at gå fra 2. Division til Superliga.

Til trods for det er Mads Larsen i fuld gang med at arbejde sig ind på Silkeborg-mandskabet.

Den 22-årige midtbanespiller skiftede i januar barndomsklubben Esbjerg fB ud med Silkeborg IF for at vende tilbage til en højere hylde.

– Jeg havde prøvet i noget tid at se, om jeg kunne komme videre i forhold til, at mit ambitionsniveau ligger et andet sted end at spille i 2. Division, uanset om det hedder det ene eller det andet, så vil man altid op på en højere hylde.

– I Esbjerg stod vi i en situation, hvor vi var så gode, og havde så mange point, og så havde jeg en klausul om sommeren, så det gav bedst mening, at det skulle være nu, fortæller den nye Silkeborg-spiller til campo.dk.

Mads Larsen for Silkeborg IF i Superligaen.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Mads Larsen havde nemlig en aftale med EfB, som tillod ham at forlade klubben gratis, hvis Esbjerg ikke spillede i Superligaen.

Den tidligere EfB-stjerne lægger heller ikke skjul på, hvor meget klubben betyder for ham.

– I og med, at det selvfølgelig er min barndomsklub så ville jeg selvfølgelig gøre det bedste for Esbjerg, men jeg stod også i en situation, hvor Silkeborg viste sig.

– Det var en unik mulighed for mig at kommer hertil, og så faldt det hele i hak. Jeg ville gerne have været med til at spille Esbjerg op igen, nu hvor jeg også var med til at rykke ned.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– EfB betyder meget for mig. Det har været helt vildt fedt at være der langt i størstedelen af tiden, men selvfølgelig har der også været nogle store nedture.

– Men der har også været mange gode tider, og det er dem, der har hjulpet mig igennem, og det vil jeg altid elske Esbjerg for.

I de blåhvide striber spillede Mads Larsen 112 førsteholdskampe, hvor det blev til 12 scoringer og 17 oplæg.

Indtil videre er det blevet til fem optrædener for klubben fra Søhøjlandet og næste gang

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P