Champions League

Kovacic advarer Real Madrid før CL-brag: Spillerne er sultne

Manchester City og Real Madrid tørner efter landskampspausen sammen i Champions Leagues kvartfinaler, men selvom City endelig fik deres Champions League-trofæ i sidste sæson, kommer de ikke til at hvile på laurbærrene.

Mateo Kovacic er i færd med at få taktiske informationer af cheftræner Pep Guardiola.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Mateo Kovacic skiftede i sommer Chelsea ud med Manchester City.

Det skete efter fem år i Chelsea, men forinden repræsenterede den 29-årige kroat Real Madrid fra 2015 til 2018.

Han vandt hele tre Champions League trofæer med kongeklubben, men nu står han og City snart overfor de hvidblusede i Champions Leagues kvartfinaler.

Derfor advarer Mateo Kovacic madrilenerne om et sultent City-hold, som slet ikke har fået nok trods en historisk sidste sæson.

– Jeg er glad for at have fået muligheden for at vælge Manchester City til den vigtigste fase af min karriere. Det tænkte jeg ikke over et eneste øjeblik. Og da jeg kom til City, indså jeg, at her er ingen tynget af det, de har vundet, ingen slapper af og er tilfredse med en historisk treble.

– Ved at vinde alle trofæer sidste år, er det som om at forventningerne er endnu større, og nu vil spillerne bare bekræfte det niveau med samme entusiasme. Det er som om alle bare er mere sultne.

Mateo Kovacic havde i samme ombæring en masse ros til sin nuværende cheftræner, Pep Guardiola.

– Jeg ved ikke, hvordan jeg skal sige det, så det lyder ikke-imponerende. Alle de gode ting, jeg havde hørt før om Guardiola, har jeg nu oplevet på første hånd, og de er ti gange bedre. Alt, hvad han fortalte mig før min ankomst, er præcis, hvordan det foregår. Hverken mindre eller mere. Jeg er virkelig imponeret.

– Jeg tror, at enkelheden i hans fortolkninger af, hvordan man opnår det, han stræber efter, i høj grad er årsagen til denne succes. Guardiola er omhyggelig. Han har altid en plan B eller C at sammensætte, hvis plan A ikke virker. Derfor tilpasser vi os hurtigt situationen på banen, for han har altid en løsning på akutte situationer under kampen.

– Guardiola forudsiger alt, og det fascinerer mig, hvordan jeg selv under kampen genkender de tendenser, han taler om, og som han forbereder os på. Guardiola er den træner, der har imponeret mig mest, og jeg forstår, hvorfor mange betragter ham som den bedste træner i verden, måske i fodboldens historie.

Manchester City og Real Madrid mødes i den første af to kvartfinaler i Champions League, når Real Madrid på Santiago Bernabeu tager imod City den 9. april.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P