3F Superligaen

Officielt: FCN-duo skal fortsætte karrieren i USA

FC Nordsjælland meddeler tirsdag, at både Marcus Ingvartsen og Jeppe Tverskov skifter til San Diego FC, når 2025-sæsonen fløjtes i gang.

Marcus Ingvartsen i aktion for FC Nordsjælland mod Randers FC.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland kommer fra næste år til at måtte undvære både Marcus Ingvartsen og Jeppe Tverskov.

Således oplyser Farum-klubben tirsdag, at duoen tilslutter sig søsterklubben San Diego FC fra januar 2025.

San Diego FC træder ind i MLS fra 2025-sæsonen.

28-årige Marcus Ingvartsen var allerede ved sin ankomst til FC Nordsjælland åben om, at målet var både at bidrage i klubben, men også at komme til udlandet igen.

– Det er rart at have fået fremtiden på plads, og så er det ellers bare fuld fokus på det, der sker her i FC Nordsjælland. Vi er i gang med en spændende sæson, hvor vi stadig har sjove ting at spille for.

– Vi skal gå fuldt ud efter pokalen og holde os til i toppen af Superligaen og se, hvad det kan blive til – personligt vil jeg meget gerne spille europæisk fodbold igen til efteråret, så det går vi efter. Nu er alt det praktiske på plads for 2025, og så er fokus ellers rettet mod FC Nordsjælland indtil da, siger FCN-angriberen til klubbens egen hjemmeside.

For 31-årige Jeppe Tverskov har han nu udsigt til for første gang nogensinde at prøve sig af på fodboldbanen udenfor landets grænser.

–  Det bliver et spændende eventyr, og det er selvfølgelig også noget, jeg glæder mig til, når den tid kommer. Jeg har spillet rigtig mange år i Superligaen, og jeg synes stadig, at det er fedt at træde ind på de danske stadions, men jeg tror også, at det bliver sjovt at opleve andre dele af fodboldverdenen, siger han og kommer desuden også ind på, at hans fokus fortsat ligger i FC Nordsjælland.

Fælles for de to kommende MLS-spillere er, at de begge blev hentet til Farum for halvandet år siden.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P