Tyrkisk Fodbold

Fenerbahce overvejer at forlade den tyrkiske liga

Den tyrkiske storklub Fenerbahce har indkaldt til ekstraordinær generalforsamling, hvor man skal overveje, hvorvidt man vil trække sig fra den tyrkiske liga i kølvandet på søndagens skandale.

banen blev invaderet efter kampen mellem Trabzonspor og Fenerbahce.
Foto: Ihlas News Agency/Reuters/Ritzau Scanpix

Søndag udspillede der sig skandaløse scener efter slutfløjt, da Fenerbahce netop havde besejret Trabzonspor på udebane med 2-3.

Flere af hjemmeholdets fans invaderede nemlig banen for at overfalde spillerne, hvilket endte i tumult og sågar et cirkelspark.

Den voldsomme hændelse har nu fået Fenerbahce til at overveje, hvorvidt man skal trække sig fra den bedste tyrkiske række, Süper Lig.

Det er den tyrkiske storklub selv, der på det sociale medie X informerer om, at man har indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling. Beslutningen om indkaldelsen skete mandag.

Af opslaget på X fremgår det, at dagsordenen vil være at drøfte, hvorvidt man skal trække sig fra Süper Lig – eller hvordan man i så fald skal reagere på søndagens skandale.

Den ekstraordinære generalforsamling finder sted den 2. april.

Blandt andre FIFA og den tyrkiske indenrigsminister har tidligere taget afstand fra hændelserne.

Fenerbahce indtager med sejren fortsat andenpladsen i den bedste tyrkiske række, hvorfra man har to point op til Galatasaray.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P