Tyrkisk Fodbold

Tyrkisk ragnarok – maskerede fans overfalder spillere

Søndag skete der noget fuldstændig vanvittigt efter kampen mellem Trabzonspor og Fenerbahce. En række maskerede fans stormede banen for at overfalde spillerne. Flere spillere røg i totterne på de maskerede baneløbere, og Michy Batshuayi endte med at cirkelsparke en af dem.

Fans var i cambolage med spillerne under Trabzonspor og Fenerbahce.
Foto: Handout/AFP/Ritzau Scanpix

Det var ikke fodbolden, der endte med at løbe med overskrifterne.

Da Trabzonspor søndag aften tabte 2-3 hjemme mod Fenerbahce udviklede grønsværen sig til det vilde vesten.

En række maskerede fans startede med at storme banen for at slås med spillerne. Efterfølgende tilsluttede endnu flere fans sig, og det endte med at være et kæmpe kaos.

Allerde mens kampen stadig var i gang, blev der varslet uroligheder, da fans kastede forskellige objekter efter Fenerbahce-spillerne, efter Michy Batshuayi havde scoret kampens afgørende mål i det 87. minut.

Efter slutfløjtet fik samme Batshuyai så en anderledes hovedrolle, da han forsøgte at stoppe de indtrængende fans i at komme på banen.

I et forsøg på at kæmpe imod lavede den tidligere Premier League-spiller et cirkelspark, der ramte en af Trabzonspor-fansene, der havde stormet banen.

Stormen på banen var angiveligt kun rettet mod Fenerbahce-spillerne, da Trabzonspor-fans havde følt sig forudrettet af modstandernes opførsel.

Efter de vanvittige scener har Tyrkiets indenrigsminister fordømt handlingerne på det sociale medie X

– Fodbold er en gentlemansport. Det er aldrig nogensinde acceptabelt, at vold finder sted på en fodboldbane, skriver Ali Yerlikaya på X.

Ingen danskere spiller på nuværende tidspunkt i nogen af de to tyrkiske klubber, og der var derfor ingen danskere involveret i de voldsomme hændelser. Heldigvis.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P