Chelsea klar til semifinalen efter overtidssejr over Leicester

Den formstærke danske landsholdsmålmand, Mads Hermansen, var helt ude af truppen, da Leicester søndag blev slået ud af FA Cuppens kvartfinale af Chelsea efter to scoringer dybt inde i overtiden. Se mål og highlights fra kampen her.

Chelsea Nicoals Jackson overfor Leicester-danskeren Jannik Vestergaard.
  • Chelsea gør Coventry og Manchester City følgeskab i FA Cuppens semifinaler, efter de søndag aften slog Leicester med 4-2 hjemme på Stamford Bridge

• Marc Cucurella bragte hjemmeholdet foran efter et kvarter, inden Raheem Sterling midtvejs i første halvleg tillod sig at brænde et straffespark. Sterling gjorde skaden god igen, da han assisterede Cole Palmers mål til 2-0 kort før pausen

• Leicester kom dog tilbage i kampen, da Axel Disasi scorede et komiske selvmål, inden Stephy Mavididi flot udlignede efter en time. Med et kvarter tilbage af kampen blev Callum Doyle udvist for Leicester, og i overtiden udnyttede Carney Chukwuemeka og efterfølgende Noni Madueke overtallet til at sikre Chelsea videre avancement