Bundesligaen

Bayern bekræfter: Harry Kane har pådraget sig ankelskade

De forsvarende tyske mestre har søndag bekræftet, at bundesligatopscorer Harry Kane har pådraget sig en ankelskade.

Harry Kane sidder på græsset og modtager behandling for en ankelskade.
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

Harry Kane måtte lørdag udgå af Bayerns storsejr over Darmstadt.

Den engelske landsholdsangriber kom i karambolage med sidenettet og stolpen, hvorefter han med hjælp fra Bayern Münchens lægestab måtte hjælpes fra banen.

Nu bekræfter den sydtyske klub, at Kane har pådraget sig en ankelskade. Ikke desto mindre slutter han sig dog til den engelske landsholdstrup.

– Harry Kane beskadigede sin venstre ankel i FC Bayerns 5-2-sejr over Darmstadt. Angriberen er alligevel rejst til landsholdssamling med England og vil modtage behandling af holdets læger der i tæt konsultation med FC Bayerns lægestab, lyder den officielle udmelding fra Bayern München.

Mens meldingen fra Bayern München ikke løfter meget af sløret for, hvor galt det står til med den 30-årige englænder, så kunne man frygte, at der venter en skadespause på den anden side af landsholdspausen.

Harry Kane har spillet 98 procent af minutter for Bayern München i Bundesligaen i denne sæson, og en potentiel skade kan meget vel ødelægge Kanes mulighed for at slå Robert Lewandowski rekord for flest mål i en bundesligasæson.

Kane kan slå Lewandowskis rekord: Jeg brugte 29 kampe

Mens opdateringen for Kane altså ikke just var god, så var der netop gode nyheder for 19-årige Aleksandar Pavlovic, der ligeledes måtte lade sig udskifte i kampen mod Darmstadt.

Pavlovic, der netop er blevet udtaget til potentiel debut for det tyske landshold, udgik af kampen med en hovedskade, men den unge midtbanespiller er klar til at møde ind hos Nationalelf.

Aleksandar Pavlovic, som udgik med en mindre hovedskade imod Darmstadt, har fået grønt lys og er til rådighed for Tysklands kommende landskampe, lyder det fra Bayern München.

Efter landskampspausen venter der den 30. marts et Der Klassiker-derby mod Dortmund på hjemmebane for Bayern München. Sydtyskerne kan foruden otte bundesligakampe se frem til to Champions League-kvartfinaler mod Arsenal.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P