3F Superligaen

Thomasberg inden Vejle-opgør: Et svært hold at nedbryde

FC Midtjylland kan vinde Superligaens grundspil med en sejr mod Vejle, men ifølge midtjydernes cheftræner, Thomas Thomasberg, så er det en svær opgave, der venter hjemme på MCH Arena.

Thomas Thomasberg (FCM Træner) da FC Midtjylland møder FC København i Superligaen på MCH Arena i Herning, fredag den 1. marts 2024.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

FC Midtjylland tager hjemme på MCH Arena imod Vejle Boldklub i 22. runde i Superligaen.

Det er samtidig sidste runde i grundspillet i 23/24-sæsonen.

Her er det netop FCM, der i øjeblikket fører ligaen med kun et enkelt point ned til Brøndby IF og tre point ned til F.C. København.

Alle point er derfor vigtige at hive med over i mesterskabsspillet, men det bliver ikke en nem opgave mod Vejle for Midtjylland.

Ulvenes cheftræner, Thomas Thomasberg, mener nemlig, at FC Midtjylland står over for en svær opgave mod Superligaoprykkerne.

– Jeg forventer en svær opgave. Mange Superligaopgaver er jo en svær udfordring, ligegyldig om du møder det ene eller det andet hold.

– Vi har set et Vejle-hold, der egentlig hele sæsonen har været svære at nedbryde. Fighter rigtig godt, er godt organiseret og har nogle rigtige krigere derinde.

– Vi ved også, at de har noget individuel kvalitet længere fremme på banen. Så det skal vi selvfølgelig også sørge for at neutralisere, men det skulle helst ikke være på bekostning af vores energi og power til at ville frem af på banen.

– Og så forhåbentlig med en noget bedre kvalitet i det organiserede spil, men også en individuel kvalitet, som vi et eller andet sted skal kunne vise bedre frem, end vi gjorde i især Randers-kampen, siger Thomas Thomasberg til FCM’s hjemmeside.

Alle kampe i Superligaen fløjtes i gang klokken 17.00 i 22. runde.

Hvem der spiller mod hinanden, og hvor kampene spilles kan du se her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P